Restylane® KYSSE i Borås

Datum

Med Restylane kysse jobbar vi mot resultat som framhäver vårt utseende samtidigt som vi vill bevara vår unika skönhet.

Våran sjuksköterska bemöter dig i dina önskemål samtidigt som hon under din konsultation ärligt bedömer och vägleder dig i vad som blir bäst för dig. Här jobbar vi med Restylane® KYSSE för att framhäva volymförlusten och återskapa kundens naturliga konturer som vi med åren upplever som mindre synliga.

Var försiktig med vilken injicerare du väljer!
En certifierad injicerare har såväl behörighet som kunskap samt godkännande att utföra estetiska injektionsbehandlingar på ett säkert sätt. Vår sjuksköterska Shima är certifierad utav Estetiska injektionsrådet – något att skylta med!

Vill du också boka en tid för Restylane kysse? Boka här
Glöm inte att boka en kostnadsfri konstellation 48h innan din behandling om du inte redan behandlats hos oss inom dem senaste 6 månaderna.

Flera
inlägg

Vi möter dig - Online

Konsultationer via online-tjänster har ökat kraftigt det senaste åren och blivit en stor del av vårt moderna samhälle. Därför är det viktigt för oss på Senso Estetik att vara med i utvecklingen och kunna erbjuda videokonsultationer online på ett både kvalitativt och säkert sätt.

Konsultationen är kostnadsfri och tar ungefär 15 minuter. Efter att du skickat in ovan intresseanmälan så får du ett mejl av oss där vi gemensamt enas om tid.