Restylane® KYSSE i Borås

Med Restylane kysse jobbar vi mot resultat som framhäver vårt utseende samtidigt som vi vill bevara vår unika skönhet.

Våran sjuksköterska bemöter dig i dina önskemål samtidigt som hon under din konsultation ärligt bedömer och vägleder dig i vad som blir bäst för dig. Här jobbar vi med Restylane® KYSSE för att framhäva volymförlusten och återskapa kundens naturliga konturer som vi med åren upplever som mindre synliga.

Var försiktig med vilken injicerare du väljer!
En certifierad injicerare har såväl behörighet som kunskap samt godkännande att utföra estetiska injektionsbehandlingar på ett säkert sätt. Vår sjuksköterska Shima är certifierad utav Estetiska injektionsrådet – något att skylta med!

Vill du också boka en tid för Restylane kysse? Boka här
Glöm inte att boka en kostnadsfri konstellation 48h innan din behandling om du inte redan behandlats hos oss inom dem senaste 6 månaderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen