20% rabatt på skönhetsbehandlingar!

Datum

Ge bort ett presentkort till din partner, bästa vän eller familjemedlem och få 20% rabatt på behandlingarna när du bokar till er två! Presentkortet kan köpas på kliniken. Det går även bra att att ringa/mejla din beställning. 📲 033-10 10 23 💌 Info@senso.se 📍 Västerlånggatan 26, Borås centrum Välkomna!
20% på alla behandlingar vid köp av presentkort innan 14/2 2023

*Erbjudandet gäller inte produkter. Gäller enbart vid köp av behandling till dig och en vän.

Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Flera
inlägg

Vi möter dig - Online

Konsultationer via online-tjänster har ökat kraftigt det senaste åren och blivit en stor del av vårt moderna samhälle. Därför är det viktigt för oss på Senso Estetik att vara med i utvecklingen och kunna erbjuda videokonsultationer online på ett både kvalitativt och säkert sätt.

Konsultationen är kostnadsfri och tar ungefär 15 minuter. Efter att du skickat in ovan intresseanmälan så får du ett mejl av oss där vi gemensamt enas om tid.