Rynkbehandling med botox

Datum

Du kan använda musklerna som vanligt direkt efter behandlingen. Du ska inte trycka eller massera på behandlade injektionsområden, inte heller träna eller bada bastu under ett dygn efter behandlingen för att minska risken för oönskade effekter.

Återbesök:
Inom två veckor kommer du på ett återbesök till oss. Då kontrollerar vi så att allt ser bra ut. Om resultatet inte uppnåtts får du en så kallad ”touch up” helt kostnadsfritt.

Tänk på att:
Glöm inte att boka en kostnadsfri konsultation 48h innan din injektionsbehandling om du inte tidigare behandlats hos oss, eller om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

📲 033-10 10 23
💌 Info@senso.se
📍 Västerlånggatan 26, Borås

Flera
inlägg

Vi möter dig - Online

Konsultationer via online-tjänster har ökat kraftigt det senaste åren och blivit en stor del av vårt moderna samhälle. Därför är det viktigt för oss på Senso Estetik att vara med i utvecklingen och kunna erbjuda videokonsultationer online på ett både kvalitativt och säkert sätt.

Konsultationen är kostnadsfri och tar ungefär 15 minuter. Efter att du skickat in ovan intresseanmälan så får du ett mejl av oss där vi gemensamt enas om tid.