IPL i Borås

 • IPL

  IPL – gult ljus fokuserar på att förhindra hudens åldrande. Vi på Senso använder oss av Powerlite Facial® som är en hudförbättrande behandling som fokuserar på att förhindra hudens åldrande.

Powerlite Facial® är ett flexibelt system som tillåter att alla hudens lager behandlas allsidigt, allt från djupare dermal stimulering dvs kollagen stimulering till ytligare epidermal stimulering såsom kärl- och pigmentbehandlingar.

IPL används för att behandla hyperpigmentering, åldersfläckar, solskadad hud, acne, rosacea, ytliga blodkärl samt fina linjer/rynkor. Metododen är snabb, skonsam och effektiv. Ljuspulsen kan liknas som vid en kamerablixt och kännas som ett litet stick i följd av en ökad värmekänsla i huden. Efter behandlingen kan en svag rodnad eller svullnad uppstå, vilken försvinner inom några timmar. Behandlingen av ett helt ansikte tar endast några minuter och det är viktigt att tänka på är att undvika solen samt solarium en månad före och två veckor efter en IPL behandling samt att alltid använda solskyddsfaktor.

De kroppsdelar som behandlas med IPL är vanligtvis ansikte, dekolletage, hals, nacke och händer samt andra delar som har blivit utsatta för UV-strålning från solen. Alla hudfärger och hudtillstånd går dock inte att behandla och hur många behandlingar som krävs beror på typen av hudproblem. Därför är det viktigt att boka en kostnadsfri konsultation innan behandling utförs.

 • PRX-T33

  PRX - T33 - den moderna sortens TCA-Peel, helt utan nålar som alla pratar om! PRX-T33 ökar cellförnyelsen och elasticiteten i huden, samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. Behandlingen ger ofta ett omedelbart resultat såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultat kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

PRX-T33 är en stabil hudföryngringsbehandling som ger snabba resultat utan konvalescens.
Behandlingen kombinerar två välutvecklade ingredienser, TCA-syra och väteperoxid, i en unik petenterad formula för alla hudtyper.
 
De aktiva ingredienserna integrerar i huden på celluär nivå och bidrar till en cellförnyelse samt stimulering av hudens egna tillväxtfaktorer som förbättrar både huden på kort och lång sikt.
 
PRX-T33 ger:
 
 • Hudföryngrande effekt
 • Anti-aging effekt
 • reducerar rynkor och fina linjer
 • Skapar djup återfuktning och lyster
 • Reducerar ärrbildningar
 • Reducerar pigmentfläckar
 • Jämnare hudton
 • Ökad cellförnyelse
 • AQUAGOLD

  Aquagold är en hudbehandling som framför allt ger huden massor med fukt, lyster och glow. Den förbättrar hudens struktur, minskar porer, tar bort små torrhetsrynkor samt ger en uppstramande ”plumping-effekt”.

Aquagold Fine Touch är en behandling för ditt ansikte utöver det vanliga. Med Aquagold kan vi effektivt leverera aktiva ingredienser in i huden. Behandlingen boostar huden med fukt, glow och lyster, samt minimerar porstorleken, förfinar hudstrukturen och reducerar fina linjer för att nämna några av effekterna.

Vid mer specifika hudproblem, som djupare linjer, rynker och volymförlust i ansiktet rekommenderar vi att starta med en estetisk injektionsbehandling för att sedan avsluta med en Aquagold behandling.
Detta för att uppnå ett maximalt resultat.
 
Aquagold är Ce märkt och självklart FDA godkänd, och får endast utföras av en legitimerad sjuksköterska och läkare eftersom detta är ett läkemedel.
 
För att få mer förståelse och inblick i denna behandlingen och för att förstå varför man rekommenderar en estetisk injektionsbehandling först och syftet med detta, rekommenderar vi alltid att du kommer in till oss för en kostnadsfri konsultation.
 • CRYOPEN

  CryoPen är en behandling mot godartade hudförändringar som man snabbt och enkelt fryser bort.

CryoPen är en perfekt behandling för dig som vill ta bort skintags/hudflikar, födelsemärken, leverfläckar, fibrom, fettknölar, pigmentfläckar och hemangiom.
 
CryoPen är ett verktyg som på under 20 sekunder fryser bort godartade hudförändringar.
Observera att vi endast behandlar godartade hudförändringar, och vill därför alltid att du bokar en kostnadsfri konsultation innan behandlingen där vi kan bedömma din hudförändring och möjligheten att behandla området.
 • PRP-Hud

  PRP-behandlingen är en naturlig och säker behandlingsmetod som effektivt reducerar ålderstecken såsom rynkor, slapp hud och ojämnheter. Behandlingen stimulerar kollagenproduktionen samtidigt som den ökar cellförnyelsen, vilket leder till att motverka ovannämda.

Huden påverkas av yttre samt genetiska faktorer och med åren minskar den egna kollagenproduktionen och cellförnyelse.

PRP ger inte en omdelbar ”Quick-fix” som exempelvis injektionsbehandlingar mot rynkor, men skall ses som en långtidsinvestering.

Men önskas snabba resultat går det utmärkt att kombinera PRP med injektionsbehandlingar.

De biverkningar som kan förväntas är minimal svullnad och rodnad i 12-24h efter behandlingen. Även mindre blåmärken kan förekomma efter nålsticken.

Likt behandlingen PRP-Hår, är det viktigt att du alltid bokar en kostnadsfri konsultation hos våran sjuksköterska/håravfallsspeciallist, som noggrant konsulterar dina möjligheter för ditt önskade resultat.
PRP använder den läkande kraften i din egen kropp till att förbättra hudens struktur. Vi använder kroppens egna tillväxtfaktorer som finns i blodet och deras läkande egenskaper.
Behandlingen stimulerar nybindning av kollagen samt ökar blodtillförseln till det behandlade området. Detta leder till att huden får en ungdomlig spänst och lyster samt reparerar ojämnheter efter acne, acneärr eller andra ärrbildningar.

 • Browlift med keratin

  Yumibrows är som Yumilashes, en keratinbehandling för dina naturliga bryn som laminerar och fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt som ger ett resultat som får brynen att se fylligare ut.

Detta är en perfekt behandling för alla som vill ha välformade, fixerade och snygga bryn, och som upplever att de har svårformade och bångstyriga ögonbryn.
 
Du som har brynstrån som växer åt alla olika håll, kommer att rätta till detta med en browlift-behandling.
 
Precis som Yumilashes, förser Yumibrows dina brynstrån med keratin och vitaminer som resulterar i att dina ögonbryn blir starkare och fylligare.
 
Man färgar även ögonbrynen under en Yumibrow-behandling om så önskas.
Ett omdelbart resultat som ger dig markerade och välkammade ögonbryn i ca 4-8 veckor.
 • SPRAYTAN

  Vi använder oss utav Bronza spraytan! Bronza är en bronzing studio som funnits i Sverige sedan 2016 och har noggrant utvalda produkter för bronzing.

Resultaten ger ett naturligt, gyllende, solkysset resultat och viktigast av allt, på ett hälsosamt sätt!
 
Bronzas produkter är:
– Veganska
– Doftfria
– Snabbaktiverande
– Express tan
– Inga orangea toner
– Återfuktande
 
Vi utför spraytan för helkropp och halvkropp.
Din spraytan artist kommer tillsammans med dig vid ditt besök, att konsultera kring vilken färg som passar dina önskemål bäst.
Behandlingen tar inte mer än 30 minuter och överflödsfärgen kan sköljas av redan efter 1h, men vi rekommenderar att vänta i 6h innan du duschar av den i ljummet vatten försiktigt, utan tvål.
 
Att tänka på innan din behandling:
 
 • Raka/vaxa dina ben 48h innan din spraytan. Detta hjälper porerna att stänga sig och minskar risken att de drar åt sig färg.
 • Skrubba och återfukta huden 24h innan för att få din spraytan att både fästa och avta jämnare.
 • Ge lite extra kärlek åt särskilt torra partier som armbågar, knän, anklar och eventuella torra fläckar.
 • Kom med ren och torr hy utan smink och utan deodorant samt undvik att ha produkter som innehåller oljor på kroppen.
 • Ta på dig mörka, lösa kläder inför din behandling för att inte skava på din spraytan eller orsaka märken.
2.2
278037745_159293313130856_7670999319747344539_n
273329777_147280527665468_1978883039410249258_n
278675622_161294862930701_6054658367155342605_n

Smidig betalning är en del av upplevelsen

Därför erbjuder vi fler betalningsalternativ så att alla ska känna sig välkomna. Betala gärna med ditt friskvårdsbidrag, Klarna eller Borås City presentkort.

pngegg
Swish_Logo_Primary_RGB
Epassi Logo Secondary Color RGB
Background(1)
Background(6)
SENSO_TRANSPARENT

En klinik i Borås för allt inom injektioner, laser, hud och hår.

Västerlånggatan 26
503 30 Borås

E-post: info@senso.se
Telefon: 033-10 10 23

Vägbeskrivning här.
Parkering här.

CERTIFIERAD = DIN TRYGGHET

Våra certifikat är en del av grundvärderingarna som präglar vår klinik. Hos oss ska du känna dig trygg, informerad och omhändertagen.

SHR-Logga_1
sakerklinik-logo-212x300
SENSO_TRANSPARENT

En klinik i Borås för allt inom injektioner, laser, hud och hår.

Västerlånggatan 26 503 30 Borås
E-post: info@senso.se
Telefon: 033-10 10 23

Vägbeskrivning här.
Parkering här.

CERTIFIERAD = DIN TRYGGHET

SENSO_TRANSPARENT

En klinik i Borås för allt inom injektioner, laser, hud och hår.

Västerlånggatan 26 503 30 Borås
E-post: info@senso.se
Telefon: 033-10 10 23

Vägbeskrivning här.
Parkering här.

CERTIFIERAD = DIN TRYGGHET

Våra certifikat är en del av grundvärderingarna som präglar vår klinik. Hos oss ska du känna dig trygg, informerad och omhändertagen.

Vi möter dig - Online

Konsultationer via online-tjänster har ökat kraftigt det senaste åren och blivit en stor del av vårt moderna samhälle. Därför är det viktigt för oss på Senso Estetik att vara med i utvecklingen och kunna erbjuda videokonsultationer online på ett både kvalitativt och säkert sätt.

Konsultationen är kostnadsfri och tar ungefär 15 minuter. Efter att du skickat in ovan intresseanmälan så får du ett mejl av oss där vi gemensamt enas om tid.